Debreceni Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
Belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%
Kezdőlap Termelőink

Termelőink

Prémium minőségű száraz tésztákat készítünk Balmazújvároson. Mivel számunkra nagyon fontos a magas minőség, így a fehér lisztek közül a rétes lisztet használjuk, mely a legjobb tulajdonsággal bír, a legszebb, és legfinomabb tésztákat eredményezi. A tojások, amiket használunk, kapirgálós tyúktojások ... (tovább)
Erdődi Imre Biogazda Elkötelezett magyar kistermelő A biogazdálkodás szellemisége 1986-ban érintett meg a gödöllői egyetemen tartott „vegyszermentes” gazdálkodási tanfolyamon, amely azóta is minden évben megtartásra kerül Biodinamikus tanfolyam néven. Ekkor még az iparban dolgoztam, de a rendszerv ... (tovább)
Kézműves sajtok és tejtermékek
Ilyés Andrea vagyok, Erdélyben születtem, de 7 éves korom óta Magyarországon élek családommal. Művelődésszervezőként , majd az agrár egyetem vállalkozásfejlesztés szakán szereztem diplomát, de mivel mindig is szerettem a természetet ezért jelenleg főállású fiatal gazdaként tevékenykedem az anyai hiv ... (tovább)
Kupás Gergő vagyok, első generációs mehész. 2011-ben kezdtem el a méhészkedést 3 vásárolt méhcsaláddal. 2019 óta pedig a családom kitartó segítsége és támogatása mellett főállásban végezhetem azt, amit mindig is a legjobban szerettem. Vándor méhészek vagyunk, így a méheket mindig virágzásból virágz ... (tovább)
Több generáción átívelő gazdálkodó család vagyunk. Debrecentől 40 km-re, Nagykállóban lakunk és tevékenykedünk. A gazdaságunk számos tevékenységéből kiemelkedő a gyümölcstermesztés. Termelésünk során fontos szempont a környezetkímélő technológiák alkalmazása. Mi érett, kézzel szedett, válogatott és ... (tovább)