Debreceni Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
Belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

lekvárok

Csokis Szilva

Saját termesztésű gyümölcsböl, gondos válogatással, saját feldolgozással a főzéstöl az üvegezésig / cimkézésig, étcsokoládé hozzáadásával készül. Sajátos izvilága miatt nagyon kedvelik. TARTÓSÍTÓSZERT NEM TARTALMAZ.   

1500 Ft / üveg
4166.67 Ft/kg

Fenyőrügy Elixír

A friss fenyő hajtásaiból készült koncentrátum mely egyszerre finom, és egészséges. Édes-citrusos, és enyhén gyantás ízvilágával jól párosítható desszertekhez, fagylaltokhoz, de a merészebbek akár húsokhoz is kipróbálhatják. Kifejezetten izgalmas egy marhaszegyhez. Szintén nagyon jó teákat ízesíteni, különösen a megfázós, berekedt torok, vagy hangszálak kezelésére.   

1500 Ft / üveg
1500 Ft/üveg

Hagymalekvár

Saját termesztésű alapanyagból, gondos válogatással, saját feldolgozással a vetéstöl az üvegezésig / cimkézésig. Sajátos izvilága miatt nagyon kedvelik. TARTÓSÍTÓSZERT NEM TARTALMAZ.   

1300 Ft / üveg
3611.11 Ft/kg

Körte Dzsem

Fedezd fel eme házi készítésű körte lekvár páratlan ízét! Friss, érett körtéből készült,a nagymama receptje alapján. Tökéletes reggelikhez, desszertekhez vagy akár ajándéknak is. Kóstold meg Te is! 

1690 Ft / üveg
1690 Ft/üveg

Tambura

A titokzatos Tambura név valójában a sütőtököt jelenti, amely komplex, és finom ízével egy kiváló lekvár alapanyag. Nagyon jól használható édességekbe, palacsintába, de a merészebbek akár szárnyashúsok, vagy grillezett camambert mellé is kipróbálhatják. 

1690 Ft / üveg
1690 Ft/üveg