Debreceni Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
Belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%
Kezdőlap Helyi 1%

Helyi 1%

 

A Debreceni Kosár Közösség működési bevételének 1 %-át felajánlja helyi civil szervezetek működésének segítésére. Minden vevő heti vásárlása után a nálunk elköltött összeg 1 %-át olyan civil ügynek ajánlhassa fel, melynek létezését és működését szívesen támogatja. A vásárlást követően a tovább a Kosárhoz funkció alatt nyílik meg az adományozási lehetőség, a civil szervezet megjelölésével.  Rendszerünk a vevő vásárlási értékének 1%-át a választott szervezet részére elkülöníti, melyet a számlájára utal. 

A programhoz csatlakozni kívánó szervezetek, küldetésük és az adomány gyűjtésre kínált programjuk bemutatásával, a vevők számára látható és választható lehetőségként jelennek meg a webáruház nyitóoldalának menüsorában, Helyi 1 % címszó alatt. http://piac.debrecenikosar.hu

Az összesített a felajánlásokat minden hónap végén amennyiben elérték az 10 000 Ft összeget, továbbítjuk a szervezetek felé. A kisebb összegű felajánlásokat tovább gyűjtőszámlán tartjuk, míg a legkisebb utalt összeget átadhatjuk. Az átutalásról körlevélben, vagy a Hírek, blogbejegyzésekben tájékozódhatsz!

A programhoz kapcsolódni kívánó Civil szervezetek jeletkezését az info@debrecenikosar.hu e-mail címen várjuk. A jelentkezés beérkezését követő pár napon belül kollegánk felveszi a szervezettel a kapcsolatot. 

 

EGY-MÁSÉRT Waldorf Pedagógiai Alapítvány

Az alapítványunk azért jött létre, hogy a Kikelet Waldorf Óvodát létrehozzuk és fenntartsuk.

Az óvódában szerveződő programok keretében megismertetjük az érdeklődőket a Waldorf pedagógiai alapjaival és egy Waldorf óvoda működésével.

Ha gyermeked ide jár, vagy csak szeretnéd támogatni a Waldorf mozgalmat, akkor kérlek adományozd a vásárlásod 1%-t a EGY-MÁSÉRT Waldorf Pedagógiai Alapítványnak!

Ha az SZJA 1%-át is ide szeretnéd ajánlani, akkor az óvoda weboldalán megtalálod az adószámot, amelyet meg tudsz adni az adóbevallásodban!

 

Köszönünk szépen minden adományt, hozzájárulást!

EGY-MÁSÉRT Waldorf Pedagógiai Alapítvány kuratóriuma

„JÓ RITMUS” Művészeti Nevelésért Alapítvány

Az alapítványunk azért jött létre, hogy a Napraforgó Waldorf Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskolát létrehozzuk és fenntartsuk.

Ha gyermeked ide jár, vagy csak szeretnéd támogatni a Waldorf mozgalmat, akkor kérlek adományozd a vásárlásod 1%-t a „JÓ RITMUS" Művészeti Nevelésért Alapítványnak!

Ha az SZJA 1%-át is ide szeretnéd ajánlani, akkor az iskola weboldalán megtalálod az adószámot, amelyet meg tudsz adni az adóbevallásodban!

 

Köszönünk szépen minden adományt, hozzájárulást!

„JÓ RITMUS" Művészeti Nevelésért Alapítvány kuratóriuma