Három hónapig érlelt Raclette jellegű Sajt. Tökéletes olvad, így megfelelő ételekhez, de önmagában is fogysztható.
Tehéntejből készülő friss sajt, érlelés nélkül fogyasztható. A sajtot a formázása után sófürdőbe helyezzük, így enyhén sós ízt kölcsönzünk neki. Ízesítései: natúr kapros-fokhagymás aszalt paradicsomos- bazsalikomos lilahagymás
Francia eredetű, tehéntejből készült sajt. Hosszú érlelési idő (minimum 6 hónap) jellemzi, amely során az aromái között a kissé édeskés íz is megjelenik
Tehéntejből készülő friss sajt, érlelés nélkül fogyasztható. A sajtot a formázása után sófürdőbe helyezzük, így enyhén sós ízt kölcsönzünk neki. Ízesítései: natúr kapros-fokhagymás aszalt paradicsomos- bazsalikomos lilahagymás
Tehéntejből készülő friss sajt, érlelés nélkül fogyasztható. A sajtot a formázása után sófürdőbe helyezzük, így enyhén sós ízt kölcsönzünk neki. Ízesítései: natúr kapros-fokhagymás aszalt paradicsomos- bazsalikomos lilahagymás
Gyúrt, hevített sajt, Lágy állagú, rendkívül jól olvad, semleges ízvilág jellemzi. Egy csomag mozzarella kb. 250 g.
Tehéntejből készülő friss sajt, érlelés nélkül fogyasztható. A sajtot a formázása után sófürdőbe helyezzük, így enyhén sós ízt kölcsönzünk neki. Ízesítései: natúr kapros-fokhagymás aszalt paradicsomos- bazsalikomos lilahagymás
Tehéntejből készülő, érlelt, félkemény sajt. A trappistához viszonyítva elmondható, hogy állaga hasonló, íze kevésbé intenzív. Érlelési ideje 4-6 hét. Több ízben is elérhető: -Natúr -Kakukkfüves -Köményes