Tésztánk készítéséhez rétes lisztet használunk. 1 kg liszthez 8 tojást teszünk.
Héjszín: piros, vékony, sárga bél "B' típusú felhasználása álltalános , főzésre, sütés, püré
Karakteres ízű. Fajta: Hópehely magyar fajta, Keszthelyi nemesítés. Kíváló ízű. Héjszín sárga, B típusi
Magyar nemesítésű Kunhalom búzából, a gazdaság Astrie gránitköves malomában őrölve. A lisztből sült félbarna kenyér ízletes, karakteres, különösen vadkovásszal.
Magyar nemesítésű Kunhalom búzából, a gazdaság Astrie gránitköves malomában őrölve. A lisztből sült félbarna kenyér ízletes, karakteres, különösen vadkovásszal.
Tehéntejből készült, fehér penészes sajt. Hasonlít a camembert sajthoz, a caciotta belseje nincs annyira lágy, mint a camemberté.
.Cékla a sárgarépa után télen a második legkedvelteb zöldség. Fogyasztható nyersen salátákban, préselve cékla léknt, sütve.
.Saját gazdaságunkban ellenőrzött bio termesztésben termelt cékla levélel történő betekarításból, kézzel mosott..
Saját termesztésű bio alapanyagokból készült savanyúság. Összetevők: bio cékla, bio ecet,bio torma, parajdi só, bio cukor, víz, bio kömény Tartósítószert nem tartalmaz. Hőkezelt
Tésztánk készítéséhez rétes lisztet használunk. 1 kg liszthez 8 tojást teszünk.
8-tojásos száraztészta, réteslisztből. (durumliszttel is készíthető) A tészta átmérője (vastagsága) 1mm.