Debreceni Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
Belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%
Kezdőlap Termelőink Ilyés Andrea

Ilyés Andrea

Ilyés Andrea vagyok, Erdélyben születtem, de 7 éves korom óta Magyarországon élek családommal. Művelődésszervezőként , majd az agrár egyetem vállalkozásfejlesztés szakán szereztem diplomát, de mivel mindig is szerettem a természetet ezért jelenleg főállású fiatal gazdaként tevékenykedem az anyai hivatásom mellett. 6 évvel ezelőtt gépészmérnök férjemmel és a 1,5 éves kislányunkkal úgy döntöttünk, hogy nem nyugszunk bele abba, hogy a boltokban és piacokon egyre silányabb minőségű élelmiszerekkel lehet találkozni, és legfőbb célunk lett az önellátás megteremtése, illetve tenni szerettünk volna valamit a mi és környezetünk egészségéért is. A homoktövis szupernövény termesztésbe Kálmánházán vegyszermentes módon kezdtünk bele, 560 bokorral rendelkezünk. Az engedéllyel rendelkező ültetvényt 2014-ben telepítettük, azóta pedig elkezdtünk művelni egy gyönyörű helyen fekvő tanyát is Debrecen közelében, ahol szántóföldi kultúrák termelésével is foglalkozunk szintén vegyszer-, és műtrágyamentes termelési eljárással. Telepítettünk még gyógy-, és fűszernövényeket is, illetve sok tervünk van még a jövővel kapcsolatban is. Jeligénk, hogy csak olyan növényeket állítunk elő, amit mi magunk is megennénk, tehát nem a mennyiségmaximalizálás a cél, hanem a legkitűnőbb beltartalmi érték elérése és a minőségi termékek előállítása.

Termékek

Kategóriák
Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Biodinamikus, Bio
Tojásmentes
Gluténmentes
Tejmentes
Cukormentes
SLS free
Állatkísérletmentes
Pálmaolajmentes
Parabénmentes
Lejárat közeli termék
Előrendelhető termék
Vegán
Ajándékcsomag
Hozzáadott cukor nélkül
Ár szerint

Homoktövis préslé

Vegyszermentesen nevelt homoktövis ültetvényünkön termett homoktövis gyümölcsből készített hidegen sajtolt préslé. Immunerősítő "szupernövény", valódi vitaminbomba. Kiszerelés:  2,5 dl műanyag flakonban vagy   2 cl műanyag flakonban (kóstoló adag) A feldolgozás során figyelünk arra, hogy garantáltan semmilyen vitaminokra káros hatás ne érje a terméket, így biztosítható, hogy annyira jótékony hatással van, mintha csak most szakította volna le a fáról. Ajánlott fogyasztási mód: egészséges szervezet esetén immunerősítésre és megelőzésre napi egyszeri alkalommal 1:10 arányban vízzel+szörppel, mézzel vagy gyümölcslével felhígítva fogyasztandó. Betegség esetén napi 3-4 alkalommal is meg lehet ismételni a fogyasztását, ezáltal a megfázásos betegség 1-2 napon belül elmúlik. A préslének a vitamintartalma akkreditált laboreredmények alapján 30-50%-kal magasabb, mint a hőkezelt üveges velőkben található termékekben. Nagyon magas a C-vitamin tartalma, összpolifenol, flavonoid és E-vitamin tartalma is jelentős. Nem akarok róla ódákat zengeni, de méltán nevezik a gyógynövények királynőjének, bőven található infó róla a weben is.

1590 Ft / db
6360 Ft/l

Tanyasi tojás 10 db-os M méret

Tanyasi, vegyszermentes gazdaságból származó tojás,ahol a tyúkjaink szabadtartásban vannak és többségében a saját vegyszermentes takarmányunkat eszik. A tojás mérete M

950 Ft / doboz
95 Ft/db