Mások ezeket rendelték
Zakuszka
Saját gazdaságunkból termelt alapanyagból készítve. Kézzel szedve, válogatva, tisztítva és feldolgozva. Termékünk sajátos ízvilággal rendelkezik, mellyel kerüljük a nagyüzemi feldolgozást. Saját magunk nevelt palántákból termesztjük, így elmondhatjuk, hogy a magvetéstől a késztermék eladásáig csak a mi kezünk munkája van benne. Ez a termékünk tartósitó szert NEM TARTALMAZ.

Lucanapi búzasüni
Lucanapi búzasüni. A búzasüni kedves dekorációja lehet otthonának. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt örömet okoz a növekvő búza gondozása. Minden darab egyedi, gondosan kidolgozott, kézzel készített dekorációs alkotás. A test alapja préselt fűrészpor, a tetején száraz búzaszemekkel, masnival, téli kötött sapival, gyümölcsökkel, csillámos fenyőfa díszítéssel. A tüskék már az áztatás utáni 8-10. napon előbújnak, és pár nap múlva már „hajat” növeszt a kis állat, amelyet tetszés szerint formálhatunk, vághatunk. Akár házikedvenceink is örömmel falatozhatnak a friss, zöld búzából. December 13.-án van Luca napja, az év leghosszabb éjszakája. Ez a kedves hagyomány egy csokor szép zöld búzalevéllel ajándékoz meg bennünket karácsony napján. 24.-re szépen bezöldül a Luca napjára készült búzasünink. Hagyomány szerint családunknak és állatainknak is bőséget, egészséget hoz a következő esztendőben. Használata: Fordítsuk a sünit a hátával lefelé. Tegyük egy kis vízzel töltött tálkába, hogy megszívhassa magát a sok búzaszem és növekedésnek indulhasson. Hagyjuk benne néhány órára majd fordítsuk meg, tegyük ki egy tálkára hogy kapjon fényt. Karácsonyra gyönyörű, zöld növénycsodában gyönyörködve együtt mondhatjuk: Adjon Isten minden jót, Bő aratást, szüretet, Egészséget, jó kedvet Ez új esztendőben! (Népköltés)
Kapros-sajtos tallér (20 dkg)
Hagyományos receptúra alapján, kézzel készített sajtos tallér, kapros ízesítéssel.

