Debreceni Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
Belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%
 2024.02.29

Átadási napok márciusban - lehet rendelni!

Kedves Érdeklődők!

Megnyitottuk a rendelési időszakot!

2024. Máricus 08-án lesz az első hivatalos átadási napunk! 15:30 és 17:30 között várunk minden vásárlót szeretettel a Malterben.

Érdeklődők is csatlakozhatnak, akik szeretnének betekinteni egy átadási nap kulisszái mögé. Mivel ez lesz a hivatalos főpróba is egyben, ezért szíves türelmeteket is kérjük, mert még most fognak kialakulni azok a folyamatok, szokások, amiket eddig csak elméletben gondoltunk végig. A gyakorlat mindig hoz valami újat, amire eddig nem gondoltunk, ezért előfordulhatnak kisebb fennakadások.

A következő átadási nap 2024. Március 22-én lesz szintén 15:30 és 17:30 között. Itt már 2 heti rendelési időszak áll rendelkezésetekre, hogy eldöntsétek, hogy kitől, mit szeretnétek rendelni. Remélhetőleg menet közben egyre több termelő csatlakozik hozzánk és egyre több termékből tudtok választani!

Rendeljetek és gyertek el az átadási napra! Támogassuk egymást a vásárlásainkkal! Ebben mi dönthetünk, hogy kitől, mit szeretnénk vásárolni! Legyünk tudatosak, hiszen Együtt Egymásért vagyunk!

A Debreceni Kosár szervező csapata!